top of page

Predavanja in delavnice za podjetja

Z veseljem se vam predstavljam kot izkušen strokovnjak, ki združuje svoje bogato znanje na področjih gospodarstva, tehnologije, kemijske analitike in psihoterapije, s posebnim poudarkom na uporabi psihoterapevtskih metod v korporativnem okolju.

Moja posebnost je vključitev transakcijske analize (TA) v delovne prakse podjetij. TA pristop omogoča boljše razumevanje medosebnih odnosov, kar prispeva k izboljšanju komunikacije, zmanjšanju konfliktov in izboljšanju mentalnega zdravja na delovnem mestu. TA psihoterapevtska metoda je učinkovito orodje za prepoznavanje in reševanje težav, ki lahko ovirajo produktivnost in uspešnost podjetja.

Z mojim celovitim pristopom lahko pridobite strokovno znanje, empatično razumevanje in prilagojene rešitve, ki bodo vodile do bolj zdravega in produktivnejšega delovnega okolja. Skupaj lahko oblikujemo izobraževalne programe, ki so prilagojeni specifičnim potrebam in ciljem vašega podjetja, s pomočjo katerih bodo moje predavanja in delavnice postale interaktivne, praktične in dinamične.

Če si želite partnerja, ki združuje gospodarsko, tehnično in psihoterapevtsko znanje, ter prilagaja pristope za izboljšanje mentalnega zdravja v podjetju, sem prava izbira za vas. Skupaj lahko zgradimo boljše delovno okolje, utrdimo medosebne odnose in dosežemo večjo uspešnost podjetja. Veselim se priložnosti za sodelovanje z vami.

My Approach
lab2.jpg

Partnerji 

Psihoterapevtska in tehnološka predavanja in delavnice sem izvajal v naslednjih podjetjih:
lek.png
krka.png
agilent.png
sij.png
amnesty.jpg
dlab.png
filantrop.png
MBspec.png
Amiteh_logo.png
workman2.jpg
Predavam tudi v angleškem in nemškem ter razumem ex-Yu jezike
bottom of page