top of page

Politika zasebnosti

Prejmemo, zbiramo in hranimo vse podatke, ki jih vnesete na naši spletni strani ali nam posredujete na kakršen koli drug način. Poleg tega zbiramo naslov internetnega protokola (IP), ki se uporablja za povezavo vašega računalnika z internetom; login; email naslov; geslo; informacije o računalniku in povezavi ter zgodovino nakupov. Programska orodja lahko uporabljamo za merjenje in zbiranje informacij o sejah, vključno z odzivnimi časi strani, dolžino obiskov določenih strani, informacijami o interakciji strani in metodami, ki se uporabljajo za brskanje stran od strani. Zbiramo tudi podatke, ki omogočajo osebno identifikacijo (vključno z imenom, e-pošto, geslom, komunikacijo, komentarje, povratne informacije, ocene izdelkov, priporočila in osebni profil.

Ko izvedete transakcijo na naši spletni strani, kot del postopka zbiramo osebne podatke, ki nam jih posredujete, kot so vaše ime, naslov in e-poštni naslov. Vaši osebni podatki bodo uporabljeni samo za posebne namene, navedene zgoraj.

 

Osebne in neosebne podatke zbiramo za naslednje namene:

1. Za zagotavljanje in upravljanje storitev;

2. Za zagotavljanje stalne pomoči strankam in tehnične podpore našim uporabnikom;

3. Da bi lahko stopili v stik z našimi obiskovalci in uporabniki s splošnimi ali prilagojenimi obvestili in promocijskimi sporočili, povezanimi s storitvami;

4. Za ustvarjanje združenih statističnih podatkov in drugih združenih in/ali ugotovljenih neosebnih podatkov, ki jih lahko mi ali naši poslovni partnerji uporabimo za zagotavljanje in izboljšanje naših storitev;

5. Upoštevanje vseh veljavnih zakonov in predpisov.

 

Naše podjetje gostuje na platformi Wix.com. Wix.com je spletna platforma, ki nam omogoča, da vam prodajamo svoje izdelke in storitve. Vaši podatki so lahko shranjeni prek shranjevanja podatkov Wix.com, podatkovnih baz in splošnih aplikacij Wix.com. Vaše podatke hranijo na varnih strežnikih za požarnim zidom.

 

Z vami lahko stopimo v stik, da vas obvestimo o vašem računu, da odpravimo težave z vašim računom, da rešimo spor, da izterjamo pristojbine ali dolgovane denarne zneske, da anketiramo vaše mnenje z anketami ali vprašalniki, da pošljemo posodobitve o našem podjetju ali če je drugače potrebno da stopimo v stik z vami, da uveljavimo našo uporabniško pogodbo, veljavno nacionalno zakonodajo in katero koli pogodbo, ki jo morebiti imamo z vami. Za te namene vas lahko kontaktiramo po e-pošti, telefonu, besedilnih sporočilih in navadni pošti.

 

Če ne želite več, da obdelujemo vaše podatke, nas kontaktirajte na zlatko.bojanovic@lcms.si ali nam pošljite pošto na: Zlatko Bojanović, Robova 6, MERCATOR CENTER VRHNIKA 2.nadstropje Psihoterapija in Coaching, 1360 Vrhnika, Slovenija.

 

Pridržujemo si pravico do spremembe tega pravilnika o zasebnosti, zato ga redno pregledujte. Spremembe in pojasnila začnejo veljati takoj po objavi na spletnem mestu. Če se ta pravilnik bistveno spremenimo, vas bomo tukaj obvestili, da je bil posodobljen, tako da boste seznanjeni s tem, katere podatke zbiramo, kako jih uporabljamo in v kakšnih okoliščinah, če obstajajo, jih uporabljamo in/ali razkrivamo.

Če želite: dostopati, popraviti, spremeniti ali izbrisati katere koli osebne podatke, ki jih imamo o vas, vas vabimo, da nas kontaktirate na zlatko.bojanovic@lcms.si ali nam pošljite pošto na: Zlatko Bojanović, Robova 6, MERCATOR CENTER VRHNIKA 2.nadstropje Psihoterapija in Coaching, 1360 Vrhnika, Slovenija.

Vrhnika, 24. marec 2023

bottom of page