top of page

ZLATIMIR BOJANOVIĆ

Sem svetovalec za transakcijsko analizo (TA), ki je svetovno  priznano področje psihoterapije. Moje delo poteka pod strokovnim nadzorom. Lahko vam pomagam pri odkrivanju optimalnih rešitev za vaše osebne in poslovne izzive.

  • Youtube
  • LinkedIn
  • Instagram
IMG_0217_bojanovic_zlatko_foto fotostudiotim.jpg

O meni

Moj prvi osebni stik psihoterapijo se je začel pred sedmimi leti, ko sem se soočil z izgorelostjo. Namesto kliničnega pristopa uradne medicine sem se odločil za celostni/integrativni pristop in poiskal specializiranega terapevta s področja Transakcijske Analize. Njegov osebni angažma in uspeh v terapiji sta me tako navdušila, da sem se sam začel zanimati za psihoterapijo kot znanost.


Kot strokovnjak in predavatelj na področju kemijske analitike z več kot 25-letnimi izkušnjami sem se odločil raziskati teoretične temelje in priznane pristope psihoterapije. Ključ do uspeha v terapiji so iskren, spoštljiv, zaupljiv, odprt in topel odnos, ki se prepleta s psihoterapevtskimi tehnikami.

Svoje terapevtsko znanje pridobivam in nadgrajujem pri dr. Zoranu Milivojeviću (TSTA-P) iz ITAA. Opravil sem študij propedevtike na Univerzi Sigmunda Freuda Dunaj - podružnica Ljubljana (SFU) in se pripravljam na mednarodni izpit CTA pri ITAA pod supervizijo mag. Ivane Mandarić (PTSTA-P). Sem član Slovenskega društva za TA SlovenTA, ITAA in portala mojpsihoterpevt.si. Delujem v skladu z Etičnim kodeksom Slovenske krovne zveze za psihoterapijo.

Sem zagovornik prostovoljstva in v prostem času nudim psihoterapevtsko pomoč pri Slovenski Filantropiji ter trenutno predsedujem Izvršnemu odboru Amnesty International Slovenije.

Pri svojem delu uporabljam različne terapevtske tehnike, kot so hipnoza, EMDR, psihodrama in dihalne tehnike. Zaradi moje razvite empatije, pozornosti, intuicije in dolgoletnih osebnih in poslovnih izkušenj uspešno analiziram in razumem življenjske probleme svojih klientov. Vendar pa je pomembno razumeti, da moramo rešitve za težave na koncu najti sami.

Skupaj lahko raziskujemo vzroke vaših izzivov in poiščemo načine za premagovanje ovir. Vabljeni, da se mi pridružite na poti osebnega razvoja in odkrivanja notranje moči.

Zlatko-Bojanović_black_low-res.png
My Approach
bottom of page