top of page

ZLATIMIR BOJANOVIĆ

Sem certicifiran TA svetovalec, CTA specializant Transakcijske analize (pod supervizorstvom), ki vam bo pomagal pri iskanju najboljših rešitev pri vaših poslovnih in privatnih odločitvah.


Moj osebni stik s psihoterapijo je bil pred petimi leti po moji izkušnji z izgorelostjo. Ker sem zagovornik celostnega/integrativnega pristopa zdravljenja, sem zavrnil klinični pristop do izgorelosti uradne medicine in sem dolgo iskal specialista terapevta za to področje. Izkazalo se je, da je terapevt iz šole Transakcijske Analize in me je z osebnim angažmajem in rezultati tako pritegnil, da sem se sam začel zanimati za psihoterapijo kot znanost.

Kot uveljavljen tehnolog in predavatelj z več kot 20-letnimi izkušnjami v kemijski analitiki sem hotel bolje spoznati teoretske osnove in tudi druga priznana področja psihoterapije.
(Psihoterapevtske tehnike so sicer pomembne, kar zdravi pa je iskren, spoštljiv, zaupen, odprt, topel ODNOS...)

Terapevtska znanja sem pridobil in še vedno pridobivam pri ITAA dr. Zoranu Milivojeviću (TSTA-P). Končal sem študij propedevtike na Univerzi Sigmunda Freuda Dunaj - podružnica Ljubljana (SFU). Pripravljam CTA mednatodni izpit pri ITAA, pod supervizijo mag. Ivane Mandarić (PTSTA-P). Sem član Slovenskega društva za TA SlovenTA, ITAA. Ter portala mojpsihoterpevt.si
Zavezan sem Etičnemu kodeksu Slovenske krovne zveze za psihopterpijo. 
Pri svojem delu uporabljam dodatne tehnike, kot so hipnoza, EMDR, psihodramo in dihalne tehnike.

Ker me odlikujejo razvita empatija, pozornost, intuitivnost in dolgoletne lastne poslovne in osebne izkušnje (življenje je sestavljeno iz vzponov in padcev), sem razvil temelj za analizo in razumevanje življenjskih problemov. Rešitve teh problemov pa moramo najti na koncu sami.

Zlatimir Bojanović

  • mail icon
  • Instagram
  • LinkedIn
  • YouTube
Zlatko-Bojanović_white_high-res.png
20220819_131848.jpg
20220825_200627.jpg
bottom of page